Heeft u wat speciaals te vieren?

Voor al die speciale gelegenheden kunt u Bee-j Bertje terecht ! We hebben een flink aantal arrangementen, die elke gelegenheid tot een succes maakt !

Van koffietafel tot compleet verzorgde feestavonden, alles is mogelijk. Heeft u een arrangement gevonden dat het nèt niet helemaal is? Geen probleem! Bij ons is alles bespreekbaar en aan te passen naar uw wensen, de genoemde arrangementen geven u alleen een indruk van wat wij allemaal in huis hebben.

Van bruiloften, recepties, tot compleet verzorgde feestavonden, Bee-j Bertje kunt u daarvoor kiezen uit vele feestelijke arrangementen. Heeft u een arrangement gevonden dat het nèt niet helemaal is ?

Dat is vanzelfsprekend geen enkel probleem ! Bij ons is alles bespreekbaar en aan te passen naar uw wensen, de genoemde arrangementen geven u alleen een indruk van wat wij allemaal in huis hebben.

Bee’j Bertje ligt op een mooie rustige omgeving en leent zich dan ook uitstekend voor feesten en partijen. Met een ruime parkeergelegenheid en twee zalen biedt Bee-j Bertje plaats voor gezelschappen tot ruim 200 man.

En ’s zomers staat ons ruime terras ook nog tot uw beschikking!